Massage

Massage – Klassisk, helkropp

Vår mest bokade massagebehandling, rekommenderas till alla och alltid till nya kunder. Här masseras hela kroppen med klassisk massage.

Vi brinner för avancerad hudvård, där vi kan tillsammans med dig och dina förutsättningar kan guida dig till just din bästa hudhälsa. Massage ligger oss varmt om hjärtat och vi utför både klassisk och mer djupgående massage. Hos oss kan du få massage med två massörer samtidigt, plus ultraljud vid behov utan extra kostnad.

En skön cirkulationsökande gel på nacken innan du vänder dig och får massage av framsidan. Efter denna behandling känner du dig mjuk i musklerna och härligt avslappnad.

Massage – del av kropp

Här masseras rygg, nacke, alternativt ben med klassisk massage. Speciellt anpassat för dig som har problemområden där. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationsökande gel och någon minuts avslappning.

Kaffebehandling

Kaffe är naturens gåva till människan. Kaffebehandling kan reparera skadad hud, lugna irritationer och stimulera cellförnyelsen. Kaffe frigör kroppen från fria radikaler, vilka ofta är orsaken bakom acne och eksem.

Så här går det till: Vi börjar med att skrubba kroppen med en peeling som innehåller havssalt och kaffearomer, därefter blir du insmord med en kaffeinpackning över hela kroppen.

Nu väntas en lugn stund inpackad i plast och värmefilt, när man ligger och kopplar av får man en underbar fotmassage, sedan är det dags för en välgörande dusch, en avkopplande klassisk svensk helkroppsmassage med kaffeblomsdoftande massagelotion avrundar behandlingen.

Prislista
Massage 30 min. 530:-
Massage 45 min. 620:-
Massage 60 min. 780:-
Massage 90 min. 1100:-
Kaffe / choklad kroppsbehandling 80 min. 1200:-
5 korts 30 min. 2300:-
Kristal Peeling 60 min. 980:-