Massage

Massage – Klassisk, helkropp

Vår mest bokade massagebehanling, rekommenderas till alla och alltid till nya kunder. Här masseras hela kroppen med klassisk massage. Behandlingen inleds med effektiv ryggmassage och partiell värme med vetekudde på ex. axlar medan benen masseraras. En skön cirkulationsökande gel på nacken innan du vänder dig och får massage av framsidan. Efter denna behandling känner du dig mjuk i musklerna och härligt avslappnad.

Massage – del av kropp

Här masseras rygg, nacke, alternativt ben med klassisk massage. Speciellt anpassat för dig som har problemområden där. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationsökande gel och någon minuts avslappning.

Kaffebehandling

Kaffe är naturens gåva till människan. Kaffebehandling kan reparera skadad hud, lugna irritationer och stimulera cellförnyelsen. Kaffe frigör kroppen från fria radikaler, vilka ofta är orsaken bakom acne och eksem.

Så här går det till: Vi börjar med att skrubba kroppen med en peeling som innehåller havssalt och kaffearomer, därefter blir du insmord med en kaffeinpackning över hela kroppen.

Nu väntas en lugn stund inpackad i plast och värmefilt, när man ligger och kopplar av får man en underbar fotmassage, sedan är det dags för en välgörande dusch, en avkopplande klassisk svensk helkroppsmassage med kaffeblomsdoftande massagelotion avrundar behandlingen.

Företagsmassage/mobilmassage

Kom ihåg att massage och kroppsbehandlingar nu är avdragsgilla som förebyggande friskvård hos företag. Garanterat uppskatta! Rekommenderas som regelbunden kur för bästa resultat. Dina anställda kommer till oss, eller också tar vi med oss massgebänken och kommer till er. Välj mellan pausmassage eller klassisk massage. Kontakta oss för offert.

Prislista
Massage 30 min. 470:-
Massage 40 min. 560:-
Massage 60 min. 710:-
Massage 90 min. 1050:-
Kaffebehandling, 80 min. 1100:-
5 korts 30 min. 2000:-
Kristal Peeling 60 min. 920:-