Hårborttagning med Powerlite IPL

Powerlite IPL tar bort oönskad hårväxt för alltid!

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig? Vill du bli av med din oönskade hårväxt för alltid?

Med Powerlite IPL blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen. Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, rygg och ansikte?

Powerlite IPL är en revolution vad gäller hårborttagning och erbjuder permanent hårreducering. Powerlite tar bort hår i växande fas och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare.

Så fungerar Powerlite IPL

Powerlite bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme. Vid 70°C förstörs proteinet i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln. Därmed kan inget nytt hår bildas.

Resultatet? Aldrig mer rakning och vaxning. Härligt hårfri.

Alla delar av kroppen

De flesta hår- och hudtyper går att behandla, men generellt sett gäller att ju mörkare hår och ljusare hy, desto snabbare och bättre resultat. Powerlite har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen.

Att tänka på

Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och en vecka efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Mellan behandlingarna kan håret tas bort som vanligt. Undvik dock vaxning och pincettplockning.

Så tycker behandlad kund

“Efter 4 behandlingar har jag blivit av med nästan allt hår på underbenen. Jag är väldigt nöjd. Jag har därför börjat behandla bikini och armhålor. Jag har även tipsat mina väninnor att göra behandlingen. Resultatet var mycket bättre än mina förväntningar”.  

Behandlingen är utförd på Helens Beauty Center i Borås.

“Jag har gjort hårborttagning i armhålorna. Efter 5 behandlingar är jag nöjd med resultatet. Det är skönt att slippa att raka sig”.

Behandlingen är utförd på Carolines Hudvård i Sölvesborg.

“Efter att ha behandlat mig vid fyra tillfällen med Powerlite märker jag redan att håret på ryggen har blivit både glesare och tunnare samt att jag slipper tänka på håret på ryggen under 2-3 månader. Förhoppningen är att permanent vara utan hår på ryggen efter ytterligare 3-4 behandlingar”.

Prislista
Överläpp 1000:-
Haka 1200:-
Överläpp & haka 1600:-
Kinder 1600:-
Hals 1600:-
Helt ansikte/Skägg 2500:-
Bikinilinje 1800:-
Underben 3500:-
Underben och bikini 4000:-
Baksida lår 2000:-
Lår inklusive bikini 4800:-
Hela ben inkl. bikini 7200:-
Axill 1600:-
Rygg 4400:-
Axlar och skuldror 2000:-
Bröst 2800:-
Bröst och mage 4400:-
Mage 2200:-
“Magsträng” 1200:-
Nacke/Hårfäste 1200:-
Överarmar 1700:-
Underarmar 1700:-
Hela armar 3200:-
Händer 1300:-
Fötter 1300:-
Enstaka strån/puls 500:-