Hudförbättring med Powerlite IPL

Effektiv hudförbättring med Intensivt Pulsat Ljus (IPL)

Powerlite IPL används för att förbättra skadad hud och effekterna av hudens åldrande på ett mjukt och skonsamt sätt. Powerlite är en icke-kirurgisk metod med ljusbehandling.

Vad behandlar Powerlite IPL ?

  • Solskadad hud
  • Ytliga blodkärl
  • Pigmentfläckar
  • Åldersfläckar
  • Fina linjer
  • Acne
  • Rosacea

För att behålla din friska, ungdomliga hy är det viktigt att du tar hand om den. Bra krämer i all ära, men Powerlite® IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba.

Powerlite® IPL verkar på djupet och ökar elasticit och spänst genom att stimulera nybildning av collagen och elastin. Denna icke-kirurgiska metod gör att huden får en jämnare och vackrare lyster.
För bästa resultat krävs en lite kraftfullare behandling. Därför är Powerlite® IPL det självklara valet för dig som vill ha resultat.

Powerlite IPL är ett av de IPL-varumärken som funnits längst på den svenska marknaden.
Behandling med Powerlite® har funnits i snart 10 år och det finns mer än 1,5 miljoner nöjda kunder runt om i världen.

Så fungerar hudförbättring med Powerlite IPL

Hudförbättring med Powerlite bygger på intensivt pulserande ljus. Med Powerlite behandlas alla hudens lager allsidigt, både ytligare och djupare. Powerlite attackerar problemet inifrån, dvs processen sker under ”ytan” och det blir därmed ingen skada på huden. Läs mer.

Att tänka på

Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och en vecka efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Det mår huden bäst av.

Så tycker behandlad kund

“Bättre hy än någonsin”

Anna hade solskadad hud efter att ha vistats mycket i solen. Hon provade Powerlite® IPL.
Jag gjorde sammanlagt 4 behandlingar och är mer än nöjd. Redan efter första behand-lingen kändes hyn fräschare, fastare och rynkorna syntes mindre. Nu har jag bättre hy än någonsin”, säger hon.

“Jättenöjd med resultatet”

“Jag har haft problem med röda kinder. Efter två behandlingar känner jag mig jättenöjd med resultatet. Innan behandlingen använde jag täckstift i hela ansiktet. Nu endast rouge på kinderna. En stor skillnad, verkligen värt lite svullna kinder och mindre pengar i kassan. Jag rekommenderar alla att pröva denna metod om ni känner er röd och flammig”. Hälsningar från en supernöjd kund Catie Dahl

Behandlingen utfördes på Salong Myrna i Mariestad

“Jag kommer definitivt att göra fler behandlingar”.

“Hudföryngring ansikte och hals. Jag trodde innan att det skulle göra lite ont, men det kändes bara som ljusblixtar och det gjorde inte alls ont. Jag blev inte röd i ansiktet efteråt och gick direkt tillbaka till jobbet. Kändes nästan lite skönt, ungefär som om man varit ute och solat. Nu har jag gjort tre behandlingar med 1 månads mellanrum och jag märker själv stor skillnad och har fått kommentarer från omgivningen att jag ser fräsch ut. Rynkor runt ögon och panna är ej lika framträdande längre. Jag kommer definitivt att göra fler behandlingar”. Lena 49 år

“Jag är mycket nöjd.”

“Jag har trött och livlös hy i allmänhet och många pigmentfläckar att bli kvitt. Jag behandlade både ansikte och händer. Efter ett par dagar är de bruna pigmentfläckarna som behandlats klart ljusare och syns knappt. Är mycket nöjd, kan tänka mig att göra om det på flera delar av kroppen”.

Prislista
Överläpp 1000:-
Haka 1200:-
Överläpp och haka 1600:-
Kinder 1600:-
Helt ansikte 2500:-
Dekolletage 1800:-
Händer 1500:-
Panna 1500:-
Vid pigmentering, couperoser
Enstaka pulser 1-2 st 500:-
3-4 st 800:-
5-10 st 1000:-